Graell Sarlé, Jordi
Docent
cap
Presentació
Va cursar la titulació d’Enginyer Agrònom (especialitat en Indústries agràries i Alimentàries) a l’ETSIA de València (de 1977 a 1983).
Al 1991 obtingué la titulació de Doctor Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Des de fa 30 anys treballa com a professor i investigador a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA- Universitat de Lleida).
Actualment té la categoria de Catedràtic d’Universitat en l’àrea de Tecnologia dels Aliments.
És professor de “Tecnologia dels olis” i de “Conservació de fruita en cambres frigorífiques” en diverses titulacions de Grau i Màster. A més, col·labora en treballs de recerca sobre Tecnologia Postcollita de fruita a l’IRTA de Lleida (Fruitcentre). També és actualment col·laborador científic a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (de la Diputació de Lleida).
Col·labora freqüentment en diversos postgraus, cursos i jornades tècniques dirigides al sector agroalimentari, participa en projectes d’investigació espanyols i europeus, i ha col·laborat en la publicació de 3 llibres, 60 articles en revistes científiques i 80 treballs presentats a congressos científics.
Actualment ocupa el càrrec de Sots-director de Divulgació i Transferència de l’ETSEA de la Universitat de Lleida.