Aula Oberta

La bona alimentació: de la teoria a la pràctica

La bona alimentació: de la teoria a la pràctica

Presentació

Una bona alimentació és essencial per a garantir una bona salut. En aquest sentit, aprendre que ens aporten
els aliments que mengem, seguint una correcta pauta alimentaria dins de la nostra dieta mediterrània i
consumint de forma ponderada aliments frescos i transformats sempre tenint present els aspectes sanitaris i
els gastronòmics, ens ajudarà a preservar la salut. El mètode del plat ens permet a la pràctica distribuir
facilment els aliments per grups i amb la quantitat necessària per incorporar els nutrients que necessita el
nostre cos.
Aquest curs consta d’una part teòrica, on s’explicarà en què consteix el mètode del plat i com distribuir els
diferents grups d’aliments segons els nutrients que aporten, i una part pràctica en què utilitzarem aquest
mètode per elaborar menús saludables.

Programa

LA BONA ALIMENTACIó: DE LA TEORIA A LA PRàCTICA
  • La bona alimentació: de la teoria a la pràctica

dies i hores en que s'imparteix
5 i 12 d'abril de 9.30h a 13.30h

Coordinadors i professorat

Altra informació

REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs. Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.

EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
S'aplicarà la taxa vigent en el moment de l'expedició del títol

PREINCRIPCIÓ
12/12/2024 fins 28/03/2025

MATRÍCULA
12/12/2024 fins 05/04/2025

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Sol·licitar informació

Enviando...