Aula Oberta
La bona alimentació: de la teoria a la pràctica
La bona alimentació: de la teoria a la pràctica
Presentació
Una bona alimentació és essencial per a garantir una bona salut. En aquest sentit, aprendre que ens aportenels aliments que mengem, seguint una correcta pauta alimentaria dins de la nostra dieta mediterrània i
consumint de forma ponderada aliments frescos i transformats sempre tenint present els aspectes sanitaris i
els gastronòmics, ens ajudarà a preservar la salut. El mètode del plat ens permet a la pràctica distribuir
facilment els aliments per grups i amb la quantitat necessària per incorporar els nutrients que necessita el
nostre cos.
Aquest curs consta d’una part teòrica, on s’explicarà en què consteix el mètode del plat i com distribuir els
diferents grups d’aliments segons els nutrients que aporten, i una part pràctica en què utilitzarem aquest
mètode per elaborar menús saludables.
Programa
LA BONA ALIMENTACIó: DE LA TEORIA A LA PRàCTICA- La bona alimentació: de la teoria a la pràctica
dies i hores en que s'imparteix
5 i 12 d'abril de 9.30h a 13.30h
Coordinadors i professorat
Altra informació
REQUISITS D'ADMISSIÓ
No són necessaris coneixements previs.
Reconegut amb 1 crèdit de lliure elecció/transversal a les titulacions del Programa Sènior.
EXPEDICIÓ DE TÍTOLS ACADÈMICS
S'aplicarà la taxa vigent en el moment de l'expedició del títol
PREINCRIPCIÓ
12/12/2024 fins 28/03/2025
MATRÍCULA
12/12/2024 fins 05/04/2025
INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA
Sol·licitar informació
Enviando...